Mannavital RelaxoTon Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement op basis van magnesium, ashwagandha, een complex van B-vitaminen en extramel°, in de vorm van tabletten. Het is aangewezen om zowel het energieniveau als de stressbestendigheid te verhogen.

prijs apotheek: € 12,95 -15%
11,01
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Met Relaxoton heeft Mannavital nu een complete formule ontwikkeld die u helpt te ontspannen, je energieniveau te verhogen en je prestaties te verbeteren. Het combineert niet minder dan vier basiscomponenten, die individueel op een rustgevende manier werken en het energieniveau verhogen.
Stress, nervositeit, vermoeidheid.
1 tablet 's morgens en 's avonds.
Voor 2 plantaardige tabletten: ULTRAMAG® of "liposomaal magnesium" (250 mg elementair magnesium), Ashwagandha (KSM-66®) 600 mg, Vitamine B-complex, EXTRAMEL® (speciaal meloenextract, rijk aan primair antioxidant SuperOxydeDismutase (SOD)), Vitamine D3 (cholecalciferol): 25 mcg of 1000 IE, Vitamine C (L-ascorbinezuur): 80mg. Geen toegevoegde suiker en lactosevrij.
Merk Mannavital
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Stress
Effect Geeft meer energie, Lichamelijke prestatiebevorderend
Bevat Ashwagandha, Magnesium, Vitamine C, Vitaminecomplex, Vitamine D
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!