Natural Energy L-tryptofaan 500mg Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van tryptofaan, in de vorm van capsules. Helpt bij depressie en seizoensgebonden humeurschommelingen, houdt de eetlust onder controle, zorgt voor een goede nachtrust en voor een betere seksualiteit.

prijs apotheek: € 24,99
18,86
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Depressie, slaapbevorderend, seizoensgerelateerde humeurschommelingen, controle van de eetlust, voor een betere seksualiteit, kan helpen bij "Restless legs syndrome".
L-tryptofaan 1000mg, Vulstoffen (Microkristallijne cellulose, Dicalciumfosfaat), Stabilisator (Polyvinylpyrrolidon), Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide)
Afgeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Bij de inname van MAO-remmers is het gebruik van L-tryptofaan gecontra-indiceerd
Merk Natural Energy
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Depressie
Bevat Tryptofaan
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag , Nacht

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Kathleen
  28/01/2019
  Prima product, helpt echt om beter te slapen, aanrader !
  caro
  22/10/2018
  dankzij L-Tryptofaan word ik niet meer van het minste geluidje wakker en kan ik lekker doorslapen, fantastisch!
  Grace S
  15/06/2018
  L-Tryptofaan doet wat het belooft dat het moet doen! Ik slaap ontzettend goed door Tryptofaan. Ook is de gemoedsrust uitstekend. Ik raad het iedereen aan het te proberen.