Soria 29-C Sedaner XXI Capsules 30 stuks

Voedingssupplement op basis van valeriaan, passiebloem, meidoorn, slaapmutsje en lavendel, in de vorm van plantaardige capsules met langdurige vrijgave. Werkt rustgevend, kalmerend en zorgt voor een goede nachtrust.

prijs apotheek: € 19,75 -15%
16,79
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Slapeloosheid en onrustig gevoel.
1 tot 2 capsules per dag, 1 uur voor het slapen.
Stabilisator: microkristallijne cellulose, gelyofiliseerd extract van slaapmutsje 100mg, gelyofiliseerd extract van valeriaan 90mg, gelyofiliseerd extract van passiflora 80mg, lavendelpoeder 40mg, gelyofiliseerd extract van meidoorn 12mg. Coating: neutraal methylacrylaat copolymeer. Capsule: hydroxypropylmethylcellulose.
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding zonder medisch advies. Niet combineren met slaapmiddelen en antidepressiva. Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar.
Merk Soria
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Lavendel, Meidoorn, Overige, Passiflora, Valeriaan
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  yves
  29/03/2019
  Natuurlijk middel die prima helpt om rustiger te worden en aldus ook het inslapen helpt te bevorderen. Pillen zijn makkelijk in te nemen. Geen bijwerkingen.
  Myriam
  27/12/2018
  Helpt om rustiger te worden en zo beter in slaap te vallen. 15 min. voor slapen nemen.