Soria Natural Sedaner 29-C Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van passiflora, valeriaan, lavendel en meidoorn in de vorm van capsules. Werkt rustgevend, kalmerend en zorgt voor een goede nachtrust.

€ 16,75 -10%
15,08
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Eigenschappen

Slaapbevorderend, kalmerend, rustbrengend, bevingstillend, angstwerend.
Passiflora incarnata 85,68 mg, Eschscholzia californica 85,64 mg, Valeriana officinalis 42,84 mg, Crataegus oxyacantha 42,84 mg, Lavandula vera 42,84 mg, valereenzuur 0,025 %, flavanoïden 1,3 %, alkaloïden 1 %.
Merk Soria
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Passiflora, Valeriaan
Tijdstip inname Meermaals per dag
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  19/03/2017
  Een fantastisch product. Heb me nog nooit zo rustig gevoeld en heb al zoveel voedingssupplementen geprobeerd. Sedaner is dus een superproduct voor mij!
  09/03/2016
  Voelde jammer genoeg niet veel verschil met dit product. Vlotte levering altijd van jullie.
  09/10/2015
  Soria Sedaner is een voedingssupplement met voldoende concentraties van rustgevende natuurlijke elementen om af te kicken van de benzodiazepinen die verslavend werken. Juiste concentraties van passiflora, valeriaan, lavendula e.a. en crataegus ( goed voor het hart ): ik neem er minimum 2 voor slapen. Op valkantie vond ik het in Spanje in een apotheek en nu bij jullie; geweldig... Goede service gekregen en vlotte levering.