Stresspure Tabletten 112 stuks

Voedingssupplement met magnesium, taurine en vitamines in de vorm van tabletten. Bij stress en oververmoeidheid. Voor volwassenen en tieners.

prijs apotheek: € 43,82
36,14
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Dit complex vitaminen en mineralen verschaft een antwoord op de gevolgen van verschillende vormen van stress. Stress verhoogt het verlies van magnesium, vitaminen (verschillende soorten vitaminen) en mineralen via de urine. Bevat magnesiumglycerofosfaat, die bijzonder goed wordt geabsorbeerd en veroorzaakt geen intestinale stoornissen. Zou aanraden in geval van stress, overwerk en angst.
Stress
Overwerk
Angst
Vermoeidheid
1-2 tabletten per dag

Voor volwassenen en tieners
Magnesiumglycerofosfaat 1.000 mg, arginine 200 mg, taurine 200 mg, vitamine B3 9 mg, vitamine B1 4 mg, vitamine B5 4 mg, vitamine B6 4 mg, vitamine B2 2 mg, vitamine B9 0,1 mg.
Merk Stresspure
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Emotioneel evenwicht, Stress
Bevat Magnesium, Overige
Leeftijdscategorie Voor studenten, Voor volwassenen
Tijdstip inname Meermaals per dag

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Annemarie
  10/06/2017
  Ik voel mij stukke beter meer energie ken spierpijn
  Petrovits
  12/05/2017
  Dit sup. geeft je een extra boost voor spieren enz... Min gebruikt is 2 maand (1 a 2 dag) om echt resultaat te hebben. Op aanraden van men kiné
  Louwagie
  29/08/2016
  Door de inname van dit extra magnesium heb ik minder spierpijn na het sporten. Een aanrader.