Etixx Running Pack light 1

Loop je graag en zie je het zitten om extra voedingssupplementen te nemen? Dan is dit Etixx pakket zeker iets voor jou: Het bevat 1 pot Isotonic sinaas/mango dorstlesser, 1x Recovery shake framboos/kiwi 400g, 1x Energy sportbar lemon (12 stuks) en 1 doosje Multimax tabletten (90 stuks).

prijs apotheek: € 106,96 € -31,02
75,94
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Merk Etixx
Gamma Etixx Endurance, Etixx Health, Etixx Performance, Etixx Recuperation
Doelgroep Man, Vrouw

Producten in dit pakket

promo
 (4)
Etixx Multimax

Breed en evenwichtig samengesteld voedingssupplement met vitamines, mineralen en oligo's, in de vorm van tabletten. Een ideale dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen, voor sporters.

promo
 (0)
Etixx Energy sportbar lemon

Energiereep, met een unieke suikersamenstelling voor een langdurige energievoorziening. Een optimale koolhydraat/eiwit-aanvulling, ideaal te gebruiken tijdens de inspanning. Met citroensmaak.

promo
 (2)
Etixx Isotonic sinaas/mango

Isotone dorstlesser voor tijdens het sporten, in de vorm van poeder met sinaas/mangosmaak. Zorgt voor een snelle aanvulling van vocht en energie tijdens trainingen en sportprestaties.

promo
 (1)
Etixx Recovery Shake Framboos/Kiwi

Een rijke mix van glucose, fructose, weiproteïne en vitaminen ter ondersteuning van het spierherstel, in de vorm van een poeder. Ter aanvulling van de energievoorraad in de spieren na sportprestaties en bevordert een snel spierherstel na de training. Met framboos- en kiwismaak.

Gedeelde ervaringen
  Ruben S.
  15/02/2017
  Super goed product, ben er heel erg tevreden van!
  Gilles M.
  15/02/2017
  Lopen is mijn grote passie en heb dus aangepaste voeding nodig om gezond te kunnen sporten, ik voel dat mijn lichaam nood heeft aan deze voedingssupplementen. Ik ben zeer tevreden over de Etixx producten, eerder heb ik andere merken geprobeerd maar geen die zo een goed gevoel geven als Etixx