Bacilac Femina Capsules 30 stuks

Voedingssupplement op basis van Lactobacillen voor een gezonde vaginale flora.

prijs apotheek: € 24,90 -20%
19,92
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Dosering

De aanbevolen dosis bij de aanvang van de kuur bedraagt 2 capsules gedurende 10 tot 15 dagen. Daarna volstaat 1 capsule per dag.
Eén capsule bevat minimum 5,4 miljard gevriesdroogde kiemen Lactobacillus rhamnosus GR-l * (50 %) en Lactobacillus reuteri RC-14* (50 %).
Merk Bacilac
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Aangewezen bij Vaginale infectie, Zwangerschap

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  ANNIE
  02/12/2016
  aangezien ik het nooit meer gebruikt heb gehad, heb ik er het hele jaar door intieme problemen mee gehad en daarom adviseer ik het aan mensen met terugkerende schimmelinfecties!
  luciana
  03/12/2014
  Ik probeer dit product al een paar maanden en ben behoorlijk verbaasd over het resultaat, na een paar dagen ( 2-3) voelde ik de verandering, ik was veel comfortabeler. aan de andere kant is het meer te nemen in de vorm van genezing gedurende 15 dagen om de herhaling te voorkomen. Ik nam er een paar in september en sindsdien niets dus het is een opluchting ... valt achteraf te zien