085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Wartner Cryo Freeze wratten en voetwratten Pen 14ml

Pen 14ml
26,99 29,99
Op voorraad
26,99
-10%
prijs apotheek: 29,99 Je bespaart: -3,00
Snel en gemakkelijk wratten verwijderen. Deze pen geschikt voor 6 toepassingen, gaat de wrat bevriezen en is gebaseerd op dezelfde techniek als bij een arts.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Wratten op handen en voeten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Stap 1: Draai het witte gedeelte van de pen één keer volledig rond in de richting van de pijl totdat u een luide klik hoort. Draai stevig door omdat er kracht nodig is om de binnenste afsluiting te verbreken. 

Als deze instructie niet wordt opgevolgd, wordt de pen niet geactiveerd en is hij niet geschikt voor gebruik. 

Verwijder de transparante dop niet. 

Stap 2: Plaats de pen op een vlakke, stevige ondergrond (bv. tafel) met de transparante dop naar beneden gericht. Houd met één hand de transparante dop vast en druk met de andere hand het witte deel van de pen 7 seconden stevig naar beneden. Gebruik een klok als richtlijn of tel tot 7. Probeer de 7 seconden activatietijd zo nauwkeurig mogelijk te respecteren. Een witte ijstablet wordt gevormd.

Stap 3: Verwijder de transparante dop. 

Succes: Als er een witte ijstablet wordt gevormd op het puntje van de pen, gebruik dan de pen onmiddellijk volgens STAP 4. 
Fout: Als u geen witte ijstablet ziet of als de tablet eraf is gevallen of vastzit in de transparante dop, plaats dan de transparante dop terug en herhaal dan STAP 2.
Stap 4: Druk de ijstablet stevig tegen de wrat aan. 15 sec. op dunne huid (handen, vingers, armen, tenen, tenen, boven- of zijkant van de voeten). 40 sec. op eeltige, dikke huid (voetzolen).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Pen met 1 CO2-patroon (14 ml),  Carbon Freeze Technology.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Wartner
Aflevervorm Pen
Type product Medisch hulpmiddel
Verzorging voeten Wratten
Behandelen van Handen, Voeten
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Wartner Cryo Freeze wratten en voetwratten