085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Weleda Bio Berkenextract Drinkbare oplossing 250ml

13,03 16,49
Op voorraad
13,03
-21%
prijs apotheek: 16,49 Je bespaart: -3,46
Voedingssupplement op basis van berkenextract voor de zuivering van het lichaam, in de vorm van een drinkbare oplossing. Stimuleert de fysiologische functies voor de afvoer van afvalstoffen en zuivert het lichaam van binnenuit. Te gebruiken als reinigende voor- en najaarskuur.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Schudden voor gebruik. Dagelijks een eetlepel gedurende 3 tot 6 weken. Mag verdund worden in een glas vruchtensap, een fles water of een potje yoghurt. Na opening 4 weken houdbaar indien je het in de koelkast bewaart.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ingrediënten: Waterig extract uit gedroogd berkenblad (Betula pendula Roth. en Betula pubescens Ehrh.)* (94%), citroensap**.* uit ecologische natuurgebieden** uit biologische teelt

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Weleda
Aflevervorm Drinkbare oplossing
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Effect Zuiverend
Bevat Berk
Doelgroep Man, Vrouw
Smaak Zonder smaak
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Weleda Bio Berkenextract