085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Weleda Saline tandpasta Tandpasta 75ml

3 reviews
Tandpasta 75ml
4,19 5,99
promo
van 01/03/2024 tot 31/03/2024 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
4,19
-30%
prijs apotheek: 5,99 Je bespaart: -1,80
Friszoute tandpasta die de vorming van tandplak tegengaat en daardoor een natuurlijke bescherming vormt tegen tandbederf en tandsteen. Korrelige structuur waardoor je tanden op milde wijze worden gereinigd. Bevat geen fluoride maar met lichte muntsmaak.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Tandpasta die o.a. zeezout bevat in grove kristalvorm. Bij het eerste gebruik kan de zoute smaak wat onwennig zijn. Ook extracten van mirre, ratanhia en kastanjebast, alsook etherische oliën zijn erin verwerkt. Bevat geen Fluor en geen onoplosbare schuurmiddelen of schuimmiddelen. Heeft toch een lichte muntsmaak. Tegen tandsteen. Het aanwezige zout dient als schuurmiddel en neutraliseert het zuurgehalte in de mond.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Na bicarbonaat, Water, Glycerine, compositie van natuurlijke etherische oliën (w.o. Pepermunt), Kiezelzuur, Sleedoornsap, Guarmeel (natuurlijk zwelmiddel), Zeezout, extracten van Mirre, Ratanhiawortel en Paardenkastanje, Aesculine, Gevlekte aronskelk (in hoog verdunde vorm), Alkohol, Jojobaolie.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Weleda
Aflevervorm Tandpasta
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Tandpasta
Verzorging van Mond en tanden
Aangewezen bij Tandplak, Tandsteen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Munt
Met fluoride? not available
Ontsmettend? not available

Meest gestelde vragen

over Weleda Saline tandpasta

Je wisselt je tandenborstel best minstens om de drie maanden.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Weleda Saline tandpasta

Telkens als ik naar de tandarts ga hoeft die nooit iets te doen. Ik ben 77 jaar en heb bijna al mijn tanden nog!!! Gebruik deze tandpasta al 10 jaar een TOPPRODUCT!!!!

Roger

Ik gebruik deze tandpasta i.c.m. de tandpasta voor het tandvlees nu een aantal maanden. Ik had sneller last van ontstoken tandvlees. Mijn tandarts dacht dat ik nog beter deed flossen e.d. dan voorheen. Ik zei... Niets meer dan anders ! Opeens dacht ik... Hey die 2 nieuwe tandpasta's (•‿•) Dus mijn conclusie: deze tandpasta icm de rode voor het tandvlees heeft de gezondheid van mijn sterk verbeterd! Ik heb niet tot nauwelijks nog last van ontstoken tandvlees!!

L Barkel

goed plus geen bijwerkingen

Adriaan