085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Xeros Dentaid droge mond Mondspoeling 500ml

9 reviews
Mondspoeling 500ml
6,93 10,50
Op voorraad
6,93
-35%
prijs apotheek: 10,50 Je bespaart: -3,57
Mondspoeling voor het behandelen van een droge mond. Versterkt bovendien het tandglazuur door de aanwezigheid van fluor en voorkomt het optreden van slechte adem (stinkende adem). Zonder alcohol.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Mondspoelmiddel met hydraterende en verzorgende eigenschappen voor een droge mond, versterkt ook het tandglazuur door de aanwezige fluor (226 ppm) en voorkomt slechte adem. Zonder alcohol.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Spoel de mond na het tandenpoetsen gedurende 30 seconden met 15 ml mondspoelmiddel. Nadien 30 minuten wachten met eten en drinken. Niet doorslikken, niet in zonlicht bewaren.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

1,33% Betaine 3,3% Xylitol 0,1% Allantoine Sodium Fluoride 226 ppmAqua, Glycerin, Sodium Phosphate, Sodium, Fluoride, Sodium Chloride, Potassium Chloride, PEG40 Hydrogenated CastorOil, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Sodium Methylparaben, Sodium Saccharain

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Xeros
Aflevervorm Mondspoeling
Type product Mond- en tandverzorging
Type mondhygiëne Mondwater
Verzorging van Mond
Aangewezen bij Droge mond
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Keyword Mondaandoeningen, Slecht ruikende adem
Ontsmettend? available

Laatste reviews en ervaringen met Xeros Dentaid droge mond

Ontzettend goed product voor een frisse mond, niet te vergelijken met andere producten voor de spoeling van de mond. Goede frisse smaak. Helpt echt goed tegen een droge mond.

Henk

Mijn moeder gebruikt het en ze is erg blij...

Cristina

Prima product, heb sjogren en dus een zeer droge mond. Gebruik het al jaren

J. Hutjens

Een heel fijn product! Ik gebruik het 2 x per dag bij het opstaan en voor het slapen. Ik laat het dan altijd iets langer in de mond dan gebruikelijk maar het helpt echt extreem goed aangezien ik een zeer droge mond heb

Barbara

Agv een immunotherapie ben ik aangewezen op hydraterende mondverzorging. Ik gebruik hiervoor de volgende dentaid producten. De tandpasta, mondspoeling, mondspray en de mondgel. Ik ben hier lovend over. Minpuntje is dat de zorgverzekeraar het niet vergoed.

Theo Van Vliet

Snelle bezorging en erg attente medewerkers. Het mondwater is heel fijn door de prettige smaak en het werkt enorm goed!

Simone

Snelle levering, product is mij al langer bekend als een heel goed product om de droge mond tegen te gaan. Heb dit op advies van mijn tandarts begonnen te kopen, en blijf het door doen, geeft veel verlichting van de droge mond.

F. J. Furda

Uitstekend middel tegen droge mond. Bovendien is mijn ervaring dat de tanden wit blijven.

Yvon

Zeer goed product . Heb al verschillende andere producten geprobeerd maar geen enkel geeft hetzelfde goede resultaat voor zeer droge mond

Julien