XLS Kuur Afslankingsthee Munt Theebuiltjes 20 stuks

4 reviews
5,65 7,15
5,65
-21%
prijs apotheek: 7,15
Op voorraad
Deze thee met muntsmaak bevordert de vochtafdrijving en de spijsvertering.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

ToepassingVoor vrouwen die het hele jaar door hun vertering wensen te optimaliseren: om de darmtransit te stimuleren; om de drainage te bevorderen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering: 1 kopje per dag, 3 minuten laten trekken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Cassia angustifolia folia (senna bladen) 0,7 g, Thea sinensis folia (groene thee) 0,4 g, Betula folia (berkenblad) 0,2 g, Foeniculum fructus (venkel) 0,2 g, Frangula alnus (sporkenhout) 0,2 g, Millefolium herba (duizendblad) 0,1 g, Urtica folia (netelblad) 0,1 g, Rosa canina fructus (hondroos) 0,1 g. Muntsmaak: Mentha spicata (muntblad) 0,48 g.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Aflevervorm Theebuiltjes
Gamma XLS Kuur
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Constipatie
Effect Darmwerking verbeteren, Ontgiften
Bevat Berk, Senna, Venkel
Keyword Afslankend, Darmtransit
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met XLS Kuur Afslankingsthee Munt

persoonlijk is het een ideaal product om het gewicht in de hand te houden. als ik het niet neem, heb ik het gevoel dat ik aankom

charo navarro pulido

persoonlijk werkt het om het gewicht te behouden, als ik stop met het nemen van het voel ik me meer gezwollen en kom ik wat aan...

charo navarro pulido

Kwam niet overeen met mij. Mijn maag zwelt op, ik ben verstopt en niet geschikt voor mijn darmen. Het werkt niet, jammer genoeg.

lilou

Ik gebruik deze afslankingsthee al een heel tijdje en ik ben er tevreden over! Lekkere smaak, je moet er wel vaak van naar het toilet gaan maar de effecten zijn er. Ik raad het aan!

Quince