085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

XLS Medical Fat reducer Tabletten 120 stuks

Tabletten 120 stuks
44,99 49,99
Op voorraad
44,99
-10%
prijs apotheek: 49,99 Je bespaart: -5,00
Medisch hulpmiddel op basis van natuurlijke ingrediënten in de vorm van tabletten, voor de preventie en de behandeling van overgewicht. De Fat reducer vermindert de vetopname en voorkomt zo overmatige vetopstapeling in het lichaam.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Onze natuurlijke vezels binden zich aan de vetten, die je opneemt via de voeding. Doordat de vetten gebonden worden aan de natuurlijke vezels, wordt er een vet-vezelcomplex gevormd dat te groot is om opgenomen te kunnen worden door het lichaam. Hierdoor verlaat dit complex het lichaam op natuurlijke wijze (via de darmen). Zo voorkom je een overmatige vetopstapeling in je lichaam en helpt XLS MEDICAL FAT REDUCER jou op je gewenste gewicht te komen.

Wist je dat de vezels in onze XLS MEDICAL producten ook goed zijn voor je maag-darmtransit? We raden wel aan om voldoende water (2l) te drinken. Dankzij de natuurlijke vezels vermindert de eetlust en heb je minder zin in tussendoortjes.

XLS MEDICAL FAT REDUCER wordt goed verdragen door het lichaam. Dit product wordt op een natuurlijke wijze verwerkt zonder toevoeging van chemische stoffen. Geen toegevoegde kunstmatige  kleur- en smaakstoffen, zout of bewaarmiddelen. 

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Preventie en behandeling van overgewicht.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

3 x 2 tabletten per dag, dadelijk na de maaltijd in te nemen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Inditamine™, een gepatenteerd vezelcomplex van plantaardige oorsprong (vijgcactus, Arabische gom, cylodextrine), microkristallijne cellulose, calciumhydrogenofosfaatdihydraat, vernet natriumcarboxymethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, chlorofylline.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

- Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoedingsperiode.

- Niet gebruiken bij een BMI minder dan 18,5.
- Niet innemen binnen de 2uur als u vet oplosbare geneesmiddelen of supplementen gebruikt, bv anticonceptie, vitamine D.
Raadpleeg uw arts in geval van:
- Nieraandoeningen
- Diabetes
- Cholesterol verlagende medicatie gebruikt.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Xls
Aflevervorm Tabletten
Gamma Xls Medical
Type product Medisch hulpmiddel
Effect Vetopname verminderen
Bevat Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met XLS Medical Fat reducer