Toon alle thema's »

XLS Medical Koolhydraatblokker

XLS Medical Koolhydraten blokker

De XLS Medical Koolhydraten Blokker is vooral aangewezen voor gewichtsverlies van personen die vooral bijkomen doordat ze dagelijks grote hoeveelheden brood, pasta en rijst eten.

 

Hoe werkt de XLS Koolhydraten Blokker?

Normaal als we voedsel eten, worden enzymen actief die het voedsel verteren. De XLS Medical Koolhydraat Blokker bevat PhaseLite, die ervoor gaat zorgen dat een deel van de werking van de enzymen, die normaal de koolhydraten zullen verteren, zal worden geblokkeerd. Deze niet-verteerde koolhydraten zijn te groot om door ons lichaam te worden opgenomen en zullen via de transit uit ons lichaam worden verwijderd.

Resultaat is:

  • 66% minder calorieopname door koolhydraten, dit ga je zeker opmerken op je weegschaal.
  • Vermindering van 8 cm tailleomtrek in 4 weken.

 

Hoe moet ik de XL-S Koolhydraten Blokker gebruiken?

Neem drie keer per dag, 2 tabletten voor de maaltijd met wat water. Neem niet meer dan 6 tabletten per dag in. U kan de XLS Medical Koolhydraten blokker een maand gebruiken of langer, afhankelijk van jouw streefgewicht.

Neem ook zeker eens een kijkje bij de andere producten van het XLS gamma zoals de XLS Medical vetbinder, de XLS Medical Max Strength en de XLS Medical Eetlustremmer.

Heb jij het al geprobeerd? Deel dan zeker je XLS Koolhydraten Blokker Ervaringen met ons, of lees hier de ervaringen van anderen met XLS Koolhydraten blokker.

Natasha

Jouw selectie
Verfijn selectie

xls-medical-koolhydraatblokker - alle producten

1 - 1 van 1 |
placeholder XLS Medical Koolhydraten blokker
 (9)
XLS Medical Koolhydraten blokker Tabletten 60 stuks

Medisch hulpmiddel ter ondersteuning van een vermageringsdieet. Vermindert de opname van koolhydraten uit pasta, aardappelen, rijst en brood zodat er zich minder vetten kunnen vormen.

Meer info »
€ 37,95 -30%
26,57
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

1 - 1 van 1 |
Gedeelde ervaringen