085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

XLS Medical Max Strength Stick Poederstick 60 stuks

4 reviews
Poederstick 60 stuks
88,19 104,99
Op voorraad
88,19
-17%
prijs apotheek: 104,99 Je bespaart: -16,80
Voedingssupplement op basis van clavitanol, in poedersticks. Helpt bij de gewichtsbeheersing. Vermindert de calorieopname uit de voornaamste voedingsstoffen: koolhydraten, suikers en vetten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

XLS Medical Max Strength beperkt de calorieopname van de belangrijkste voedingsstoffen: koolhydraten, suikers en vetten. Het bevat Clavitanol, dat de afbraak en absorptie van de voedingsstoffen beperkt. Dit leidt tot een beperktere calorieopname, u verliest meer gewicht dan met diëten en bewegen alleen. Het zorgt ook voor een daling van de bloedglucosespiegel.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem 30 minuten voor de twee belangrijkste maaltijden van de dag één poederstick in. 

Neem maximaal twee poedersticks per dag in.
De poedersticks zijn gebruiksklaar. Giet de inhoud in uw mond en slik door. Giet de inhoud van de poederstick niet in een drankje. Indien gewenst, kunt u onmiddellijk na het innemen van de stick wat water of andere vloeistof drinken.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Xls
Aflevervorm Poederstick
Gamma XLS Medical Max Strength
Type product Voedingssupplementen
Effect Absorbeert vetten, Afslankend
Bevat Clavitanol
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met XLS Medical Max Strength Stick

Echte aanrader, heel gemakkelijk in gebruik en helpt effectief.

Sabine

Nog niet lang genoeg getest om mijn resultaten te zien, gemakkelijk te nemen, smaak niet onaangenaam en licht gevoel.

Sarah

Het product is heel makkelijk in te nemen,ook als je ergens naartoe gaat. Je hoeft het enkel maar door te slikken, geen vloeistof nodig. Neem het nu 14 dagen in, samen met een dieet zoals vermeld staat maar kan spijtig genoeg nog geen resultaten ervan meedelen, omdat er nog geen resultaat van is. Misschien een betere beoordeling na 1 maand te gebruiken.

Vollon

te vroeg om iets te zeggen, maar praktisch en gemakkelijk te nemen. een beetje duur, echter. Ik zal zien wanneer ik aan het eind van de behandeling ben.

suzy