085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

XLS Medical Ultra 5 Capsules 180 stuks

57 reviews
Capsules 180 stuks
60,99 99,99
Op voorraad
60,99
-40%
prijs apotheek: 99,99 Je bespaart: -39,00
XLS Medical Ultra 5 is een voedingssupplement op basis van Okranol (een gepatenteerd vezelcomplex), in de vorm van capsules. Het is aangewezen om het gewichtsverlies tot 5 keer te verhogen tijdens een caloriearm dieet. Het vangt de vetten in de voeding op en stimuleert de snelle eliminatie ervan met natuurlijke middelen. Dit product wordt vervangen door een verbeterde formule! XLS Medical Pro-7 helpt om 5 keer meer gewicht te verliezen dan met een dieet alleen en biedt je 7 klinisch bewezen voordelen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewichtsverlies.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules na elke maaltijd. Maximaal 6 capsules per dag.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Xls
Aflevervorm Capsules
Gamma XLS Medical Vetbinder
Type product Voedingssupplementen
Effect Absorbeert vetten, Afslankend, Vetopname verminderen
Bevat Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Keyword Afslankend, Overgewicht, Vermageren, Vermindert vetopname, Vetverbranding
Cat Keyword Promopagina
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met XLS Medical Ultra 5

Ik ben echt tevreden had het gehoord op een tv programma waar een dokter dit adviseerde a e patiënt en toen ben ik ook op de kar gesprongen ook wel eens gevraagd aan mijn huisdokter of dit geen schadelijke gevolgen zou hebben vb voor de nieren of lever en die zei neen , dus ben ik een jaartje bezig en heel eerlijk gezegd 15,5 kg kwijt zonder echt te dieeten nu en dan een taartje die ik bak of eens een ijsje maar ik overdrijf niet . Dus ik ben super super content.

Mauri

Ik neem het nu al een tijdje, maar ik ben blij te horen dat het werkt.

Paule

Ik heb alle 4 de tabletten al 3 maanden lang elke dag ingenomen en nog helemaal niets, zelfs geen 5 gram

Clarisse

Ik ben zeer tevreden met dit product en raad het ten zeerste aan. Ik ben 7kg kwijt in 1 maand ben ik erg blij.

Sandrine

Dit product helpt me veel met mijn gewichtsverlies. Ik beveel het aan.

Babounette

Na 2 weken gebruik 3 kg verloren.

christa bruynbroeck

Ik hou absoluut van dit product, ik lijd aan chronische pijn en worstel altijd met mijn gewicht, ik heb dit al eerder gebruikt en heb altijd mijn doel van gewichtsverlies bereikt, je moet wel een goed uitgebalanceerd dieet hebben en wat lichte oefening helpt, plus ik heb net gezien dat xls een groene thee doen om je gewicht op peil te houden! Ik zal dat nu moeten proberen.

Sarah

Helaas. Had er meer van verwacht. Toch maar nooit meer zoiets kopen. Het zij zo. Jammer van het geld. Blijft altijd een gok. Wat voor de een werkt, hoeft nog niet voor een ander te werken.

Willy Stoop

Werkt niet. Niet tevreden.

Joy

Ik heb de indruk dat het werkt, maar u kunt na 3 of 4 maanden resultaten verwachten, en door uw dieet te disciplineren, met name door uw inname van geraffineerde suikers zoveel mogelijk te verminderen. Het is ook geen wonderbaarlijk product!

Gaby

Geen resultaten na 20 dagen.

Helene

Ik had een strikt dieet gevolgd waardoor ik de eerste maand 10 pond verloor... Ik ging er terug op en assisteerde ook bij de XL S kracht 5... Ik heb niets verloren en nog erger, lijkt me te hebben gedereguleerd Hormonaal (volgens mijn arts en onderzoek) Ik zou niet aanraden...

Sand

Ik zit momenteel in de pre-menopauze en wat de beperkingen ook zijn, de kilo's sluipen op me af. Met XLS Ultra verjaag ik zonder problemen deze pondjes Ik raad dit product ten zeerste aan.

karine

Dit product is prima,ik ben al een paar kilo kwijt geraakt.Het is beter dan XLS

Petra Groeneveld

Als onderdeel van een gecontroleerde voeding. Relatief snelle en gematigde gewichtstoename, in eerste instantie. Werkt later als een eetlustopwekker na enkele weken gebruik, wat een duidelijker effect heeft op het gewichtsverlies.

Bodellenati

Na 15 dagen gebruik, geen effect op het gewicht! Ik denk dat het minstens 2 maanden moet worden gebruikt en een strikt dieet moet volgen!

Sylvie

Snelle resultaten, maar die stagneren zeer snel. Een beetje teleurgesteld als voor de levering door GLS, die is onder alles.

GM

Ondanks een streng dieet is het gewichtsverlies sinds ik het product heb ingenomen niet significant geweest. Nog geen 2 kilo in 3 weken. Gezien de prijs, raad ik het niet aan.

THOMAS

Voorlopig zeer goed product dat ik aanbeveel

Rignault Virginie

Ik neem ze al 3 weken, ik ben aan het sporten, geen resultaten tot nu toe, ik denk dat het te vroeg is om te zeggen.

Lalleve

Effectief indien gebruikt in combinatie met een echt dieet.

Sophie M

Zeer interessante prijs, product in overeenstemming. Ik beveel het aan!

Yvonne

Ik dacht dat het effectief was, naast een gecontroleerd en geregistreerd dieet, lichaamsbeweging... Geen resultaat voor de betaalde prijs! Het veroorzaakt een relatief belangrijke anticonceptie. Natuurlijk heb ik geen gewicht te verliezen ik heb een normale imc maar toch ... Ik raad niet aan

Jennifer

Ik was sceptisch op début🤔, ik twijfelde aan de effectiviteit van dit product, maar ik nam de sprong en ik heb geen spijt van mijn bestelling ... dit voedingssupplement is echt top ik verloor 5 kilo in 2 weken is het meer dan ik espérais😍... Ik beveel het fortement👍👍👍

Alexandra duwooz

Vrij effectieve medicatie. Ik heb, uh, meer dan tien pond verloren in twee maanden, met stabiliteit nadat ik gestopt ben. Goed product.

Gigi

Ik wil 10kg verliezen, met xls medische kracht 5 ben ik 4kg kwijt in 10 dagen door het te combineren met een sportsessie van 30min per dag en een uitgebalanceerd dieet! Ik beveel het aan!

Axelle

Hallo ik ben bij mijn 2 dozen en helaas geen resultaat behalve mijn portemonnee. Het is een schande.

Marie lou

Het is al 2 weken; ik ben teleurgesteld dat ik geen resultaat heb, maar toch beweeg ik en ik ben heel voorzichtig met mijn dieet!!! Het spijt me...

Catherine brunel

Ik ben 3 pond aangekomen tijdens de wintersport. ski's maar ook restaurants!) Ik let op mijn dieet (fruit, groenten, geen brood, zetmeelrijk voedsel, snoep, gebak .... Ik doe aan sport en drink veel water en kruidenthee EN in 3 weken heb ik niets verloren...h, si : mijn geld !!!!!!!! Dus, INUTILE wat mij betreft, misschien krijg je meer resultaten dan ik.

Régine

Voorlopig geen resultaten

Galmiche Chantal

Werd 20 pond lichter sinds de zomervakantie en raakte ze kwijt door niets te doen. Ik probeerde te zeggen kracht 5, ik ben 15 dagen bezig en ik ben 5 kg kwijt. Zo gelukkig ;-)

Carmam's

Ik neem deze capsules nu al 2 weken, maar ik eet niet veel, dus ik wacht en blijf ze innemen.

Pita Marie Lou

snelheid voordeliger * super eerste ervaring te vernieuwen

christelle

Hallo, ik ben 55 jaar oud en ik ben in de menopauze. Ik ben 7kg aangekomen, ik neem al 1 maand XLS medical force 5 en met een uitgebalanceerd dieet ben ik 3kg kwijt! Ik ben blij met het resultaat, je moet het volhouden en gemotiveerd zijn!

Nadine

Past perfect in de productbeschrijving. Er zijn geen wonderproducten voor nu. Maar als je het effect ervan merkt bij een matig dieet.... Ik zal het opnieuw kopen....

Pedro Lidón Roca

Ik neem het al bijna een maand, ik doe aan dieet en beweging en ik ben maar een kilo kwijt.

ana maria perez

Ben nu aan mijn 2de doos bezig, en niettegenstaande het dieet ernaast, nog maar heel weinig resultaat. Wil echter nog niet opgeven, het beste moet misschien nog komen.

Marie-Louise

Zeer goed product. Ik beveel het aan. Ik ben 47 jaar oud en ik heb veel moeite om af te vallen en met dit product heb ik het 4 maanden genomen en in totaal ben ik 14 kg afgevallen. Ik ben er echt tevreden mee.

Leduc

Zeer goed product. Een duidelijke hulp om uw ideale gewicht terug te winnen. Ik probeer om de drie maanden een remedie te doen om mezelf in stand te houden. Wat mij betreft, is het een echte steun. Geen spectaculair gewichtsverlies maar ook geen winst.

Thierry

Hallo Ik gebruik dit product al twee weken en er is GEEN RESULTAAT. Duur en volledig inefficiënt product. Ik raad het niet aan.

NATHALIE

Zeer tevreden met het product. Ik verloor 2 maten van de broek en 8 cm van de dijomtrek.

Vero

Teleurgesteld, geen resultaten ondanks een dieet aan de zijkant. Ik heb niets anders verloren dan 80 euro.

nath

geen resultaten op dit moment

Jocelyne BLANC

Stop met te zeggen dat het "shit" is. Je verliest geen 20 pond in drie weken. Uw meningen zijn nutteloos, het blijft een behandeling met instructies om te volgen. Je bent niet gelukkig, je gaat sporten. Elk lichaamstype is anders, vandaar dat er verschillende "verschillende tabletmerken" zijn. De Anaca 3 in mijn huis werkte niet, terwijl hij in andere huizen niet werkte, maar dat betekent niet dat hij niet klote is. Ik ben erg blij met de resultaten! Ik valideer.

Marine

Ik ben 54 jaar oud, de menopauze is hier, de kilo's komen binnen... Met XLS ultra 5 en een dieet zonder al te veel suiker en snel zal het werken: - 3 kg in 3 weken tijd.

Ève BC

Ik neem de capsules al meer dan 1 maand in en op dit moment zijn er geen resultaten. Dus ik neem ze nog drie maanden mee en dan geef ik je mijn mening.

Rougeot

Ik neem ze al 3 weken in met een dieet: resultaat: ik ben 3 kg afgevallen. Het is alsof ik er geen heb genomen. Deze drugs werken niet. Ik ben verbaasd over de weinige positieve opmerkingen. Ik denk dat ze gratis dozen hebben. Vooral niet uitgeven 80 euro om te zien de resultaten die je kunt krijgen zonder xls kracht 5 te zien.

Matthewaix

Ik heb die product eerder ook gebruikt en hzbt geen resultaat. Omdat ik volg geen dieet. Vandaag is mijn 22. dagen... En 7 Kg afgevallen. Let op ! Zonder dieet en Zonder water (min. 2 L ) ; werkt niet hoor !

Tim

Erg ongelukkig. Geen resultaten ondanks een bijbehorend plan. Verlies van minder dan 1kg en 0 cm tailleomtrek. Als ik aan de prijs denk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Catherine Hermant

Ik had een overgewicht van 10kl, ik neem deze xLS al weken en ik ga geweldig, deze pillen, een klein dieet en wilskracht. Ik ben erg blij, ik ben al 4 kilo afgevallen.

yoli

Ik gebruik XLS force 5 al 3 weken, geen resultaten ondanks een dieet in de buurt, het is echt onzin, ik raad het aan niemand aan.

martine d

Ik gebruik dit product al 15 dagen en ik ben blij met de resultaten, ik ben ook op een dieet naast de deur, maar ik heb geen hongergevoelens of andere gevoelens. Ik zal het zonder zorgen aanbevelen en ik zal het zelfs aan mijn vrienden aanbevelen. Dank u wel XLS MEDISCHE ULTRA 5

Eleonore Verdon

Geen gewichtsverlies gedurende 15 dagen, ondanks een vrij streng dieet naast de capsules.

rivier chantal

Eerlijk gezegd, nog geen resultaten en veel te duur. Geen efficiëntie. Zeer teleurgesteld door al deze publiciteit...

Simon

Ik heb al jaren 14 kg overgewicht en niets werkt om af te vallen. Sinds ik de XLS Ultra5 gebruik (2 weken) ben ik 3,2kg afgevallen. Ik ben echt heel tevreden met het resultaat.

Octave D.R.

Experiment onovertuigend. Zeer duur voor geen resultaat.

paniz simone

In het verleden gebruikte ik de gewone vetbinder van XLS. Sinds 2 weken neem ik de XLS Ultra5 en deze geeft me nog een beter gevoel en beter resultaat.

Jessy D.