XLS Medical Ultra 5 voordeelbundel Capsules 2 stuks

Koop nu 2 stuks XLS Medical Ultra 5 aan een voordelige prijs.XLS Medical Ultra5 is een voedingssupplement op basis van Okranol (een gepatenteerd vezelcomplex), in de vorm van capsules. Het is aangewezen om het gewichtsverlies tot 5 keer te verhogen tijdens een caloriearm dieet. Het vangt de vetten in de voeding op en stimuleert de snelle eliminatie ervan met natuurlijke middelen.

prijs apotheek: € 199,90 -26%
147,93
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering voor dit product
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Gewichtsverlies
2 capsules na elke maaltijd. Maximaal 6 caps per dag.
Merk XLS
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Absorbeert vetten, Afslankend, Vetopname verminderen
Bevat Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Producten in dit pakket

promo
 (13)
XLS Medical Ultra 5

XLS Medical Ultra5 is een voedingssupplement op basis van Okranol (een gepatenteerd vezelcomplex), in de vorm van capsules. Het is aangewezen om het gewichtsverlies tot 5 keer te verhogen tijdens een caloriearm dieet. Het vangt de vetten in de voeding op en stimuleert de snelle eliminatie ervan met natuurlijke middelen.

Gedeelde ervaringen
    Vitry
    13/05/2019
    Snelle levering. Ik was aangenaam verrast om een handgeschreven welkomstkaart in mijn pakketje te vinden. Het product is in orde, ik ben er 1 week geleden mee begonnen en ik ben al 2kg afgevallen, wat ik niet slecht schat.