085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

XLS Medical Ultra 5 voordeelbundel Capsules 2 stuks

13 reviews
Capsules 2 stuks
125,94 199,90
Op voorraad
125,94
-37%
prijs apotheek: 199,90 Je bespaart: -73,96
Koop nu 2 stuks XLS Medical Ultra 5 aan een voordelige prijs.XLS Medical Ultra5 is een voedingssupplement op basis van Okranol (een gepatenteerd vezelcomplex), in de vorm van capsules. Het is aangewezen om het gewichtsverlies tot 5 keer te verhogen tijdens een caloriearm dieet. Het vangt de vetten in de voeding op en stimuleert de snelle eliminatie ervan met natuurlijke middelen.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewichtsverlies

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules na elke maaltijd. Maximaal 6 caps per dag.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Xls
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Effect Absorbeert vetten, Afslankend, Vetopname verminderen
Bevat Overige
Doelgroep Man, Vrouw
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met XLS Medical Ultra 5 voordeelbundel

ik zie dat er iemand schrijft dat ze verzwaard is door het product ja ik kan er in zekere zin inkomen ik nam mijn tabletten na de maaltijden en ondervond dat ik s'avonds echt honger begon te krijgen en vond deze raar ,dus ben ik begonnen met ze een halfuurtje voor ik eet de tabletten in te nemen en eerlijk gezegd mijn hongergevoel is echt over. misschien eens proberen je tabletten anders in te nemen . ik wens je ook veel succes ermee.

mauri

Zeer goed product ik verloor 12 kg in 3 maanden met een evenwichtige voeding natuurlijk

CHABBAL

Ik gebruik nu al 6 maanden XLS medische kracht 5. Gekoppeld aan een uitgebalanceerd dieet en 1 uur wandelen of fietsen per dag is perfect. Ik was bang voor de laatste paar kilo's en ik blijf regelmatig afvallen !

Gourlė

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop ik gebruik nu meer dan een maand xls en de resultaten zijn er ik ben voorzichtig met mijn dieet en je bent perfect.

Vacher

Hallo, Als ik het commentaar van Vitry zou kunnen nemen, dan is dat precies.... Bravo voor u, snel effectief een of andere manier Perfect ......Het passeren van 1,5 kg minder in 2 weken door gewoon voorzichtig te zijn en te verwijderen en snoep. Het is bemoedigend.

Brigitte

Ik gebruik het product nu 1 jaar en het werkt heel goed bij mij: ik ben in die periode al meer dan 10 kg kwijt. Top!

Stéphane

Zeer goede service. Goede winst. Bedankt, ik blijf op je rekenen.

Mayra

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Maar je moet geduld hebben. Inderdaad, zonder lichaamsbeweging of dieet, kun je geen wonderen verwachten...

Elise

Ik ben net begonnen met deze behandeling, maar van wat ik op de verpakking heb gelezen beginnen ze binnen een maand resultaten te zien, dus als ik het heb gemaakt om te werken met een beetje voeding en hulp bij lichaamsbeweging, zal ik sneller scheten verliezen.

María Otaño Pavo

Het product werkt en heeft een zeer goede prijs.

Amador

Wat mij betreft, ben ik helemaal blij. Het product reageert vrij snel en verliest daardoor na korte tijd gewicht.

Anciaux Isabelle

Ik gebruik dit product al 3 weken met een dieet.... Echt een ineffectief product omdat ik 2 kg ben aangekomen.... Om te vermijden... Veel te duur voor wat het is.

Martine

Snelle levering. Ik was aangenaam verrast om een handgeschreven welkomstkaart in mijn pakketje te vinden. Het product is in orde, ik ben er 1 week geleden mee begonnen en ik ben al 2kg afgevallen, wat ik niet slecht schat.

Vitry