085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

XLS Medical Vetbinder sticks Poederstick 90 stuks

Poederstick 90 stuks
55,97 79,95
Op voorraad
55,97
-30%
prijs apotheek: 79,95 Je bespaart: -23,98
Medisch hulpmiddel ter ondersteuning van een vermageringsdieet of als hulpmiddel bij gewichtsbeheersing. Zorgt ervoor dat je minder vetten gaat opnemen uit je voeding. In handige poedersticks met rode vruchten smaak. Geeft bij regelmatig gebruik sneller een gevoel van verzadiging.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Effectief middel voor gewichtsbeheersing, wanneer het gebruikt wordt in combinatie met een calorie-arm dieet en de juiste fysieke inspanning.


Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Eet je graag eens frieten, hamburgers, moet je regelmatig op restaurant en wil je toch je gewicht behouden dan is de XLS vetbinder de oplossing. Deze vetbinder gaat tot 27% vet uit je maaltijd opnemen voor je voedsel verteerd wordt, daardoor is de opname van vetten sterk verminderd.


Je volgt een vermageringsdieet maar je zou graag wat sneller resultaat zien, dan is de XLS vetbinder de oplossing.  Deze vetbinder gaat tot 27% vet uit je maaltijd opnemen voor je voedsel verteerd wordt, daardoor is de opname van vetten sterk verminderd tot nihil (vermits je voeding al minder vet bevat).

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Neem 1 stick, 3 maal per dag na de maaltijd in. Giet de inhoud direct in je mond.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Litramine (535 mg) is een gepatenteerd vezelcomplex uit organische planten (Cactus opuntia). Bevat ook vitamine A-acetaat (retinol) 13,3 µg, vitamine D3 (cholecalciferol) 0,83 µg en vitamine E-acetaat (alfa-tocoferol) 1,67 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Xls
Aflevervorm Poederstick
Gamma XLS Medical Vetbinder
Type product Voedingssupplementen
Effect Vetopname verminderen
Bevat Litramine
Doelgroep Man, Vrouw
Smaak Rode vruchten
Keyword Afslankend, Vermindert vetopname, Volwassene
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met XLS Medical Vetbinder sticks