085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Xylomaris EG 1mg/ml Neusspray 10ml

Neusspray 10ml
7,06
Op voorraad
7,06
Geneesmiddel op basis van xylometazolinehydrochloride en zeewater, in de vorm van een neusspray. Kan gebruikt worden voor de symptomatische behandeling van gezwollen slijmvliezen in de neus. Mag vanaf 6 jaar gebruikt worden.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Ontzwellen van de slijmvliezen in de neus.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tenzij uw arts anders heeft voorgeschreven, moeten volwassenen, jongeren en kinderen ouder dan 6 jaar Xylomaris neusspray 1 maal in elk neusgat verstuiven, wanneer nodig, en dit hoogstens 3 maal per dag. Niet langer dan 5 consecutieve dagen gebruiken, bij aanhoudende symptomen de arts contacteren.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De werkzame stof in Xylomaris is xylometazolinehydrochloride. De andere stoffen in Xylomaris zijn: zeewater, kaliumdiwaterstoffostaat, gezuiverd water.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Het medicijn heeft vaatvernauwende eigenschappen en kan gewenning veroorzaken.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk EG
Aflevervorm Neusspray
Type product Geneesmiddel
Type behandeling Behandelend
Type neusproblemen Verkoudheid
Leeftijdscategorie Vanaf 6 jaar
Specifiek voor Neus
Keyword Verstopte neus
Generisch middel? not available
Geschikt bij zwangerschap? not available
Toedieningswijze Nasaal

Xylomaris EG 1mg/ml is een geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder medisch advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Bewaar dit geneesmiddel buiten het bereik van kinderen. Bewaar de bijsluiter, deze bevat belangrijke informatie voor jou. Vraag raad aan je arts of apotheker. Bij het optreden van bijwerkingen, raadpleeg je huisarts. Geneesmiddelen mogen niet teruggenomen worden.
Nota: bij homeopathische geneesmiddelen is niet altijd een bijsluiter beschikbaar.

Meest gestelde vragen

over Xylomaris EG 1mg/ml

Het is zeker mogelijk om verslaafd te geraken aan het gebruik van een neusspray. Een ontzwellende neusspray gaat ervoor zorgen dat je snel terug vrij kan ademen. Wanneer je deze spray langer dan 7 dagen gaat gebruiken, raken de bloedvaten in jouw neus hier aan gewend. Als je dan zou stoppen met de neusspray, dan gaat jouw neusslijmvlies juist opzwellen met als gevolg dat je de spray weer nodig hebt om je neus op te houden. Dit proces wordt dan een vicieuze cirkel en op die manier geraak je helaas verslaafd.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.