085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Chat met ons

14-11-2018 | Aandoeningen

Zeg vaarwel tegen vaginale droogte dankzij Lubrilan

Alle vrouwen kunnen op een gegeven moment last hebben van vaginale droogte. Gelukkig zijn er veel manieren om intieme droogte te bestrijden, waaronder glijmiddelen. Ontdek de eigenschappen van Lubrilan om momenten van intens plezier te beleven tussen de lakens.

Niemand van ons ontsnapt eraan: vanwege onze menstruatiecyclus, hormonen, ons dieet, maar ook vermoeidheid en stress, hebben we allemaal op een dag wel eens last van vaginale droogte. Bovendien kan een glijmiddel ook alleen voor de lol worden gebruikt! Lubrilan van Pannoc is een volledig natuurlijk product op waterbasis en wordt aanbevolen door seksuologen en gynaecologen. Het kan de vagina bevochtigen zonder irritatie of infecties te veroorzaken.

Wat is Lubrilan? intime hygiene vrouwen

Lubrilan is een doeltreffend en "puur" glijmiddel op basis van glycerine en hydroxyethylcellulose. Het bevat geen overtollige ingrediënten, zodat het door alle vrouwen getolereerd wordt. Dit is ook de reden waarom het geurloos is. Het helpt in de strijd tegen intieme droogte en voorkomt zo pijnlijke geslachtsgemeenschap door de vaginale wand optimaal te hydrateren, waardoor wrijving wordt verminderd en het genot toeneemt. Dankzij de neutrale pH verstoort het de vaginale flora niet en kan het worden gebruikt met een condoom of met speeltjes. Zo kan je genieten van een goede knuffel zonder het risico te lopen zwanger te raken. Bovendien is het ook geschikt als je zwanger bent of probeert zwanger te worden omdat het geen hormonen of anticonceptie-eigenschappen bevat.

Lubrilan tegen intieme droogte

Lubrilan is eveneens aangewezen om het plezier tijdens de seksuele contacten te vergroten om een ​​eventuele vaginale droogte te verlichten, die tijdelijk of permanent is. In feite helpt Lubrilan vrouwen die een episode van intieme droogte doormaken, ongeacht de oorzaak. Er zijn veel oorzaken van vaginale droogte: ze variëren van de schommeling van hormonen tijdens de menstruatiecyclus, zwangerschap of menopauze, tot bepaalde pathologieën of medicamenteuze behandelingen, door stress, vermoeidheid of overmatig gebruik van alcohol. Het gaat niet uitsluitend om vrouwen in de menopauze, maar vrouwen van alle leeftijden! Er bestaan verschillende behandelingen voor vaginale droogte, maar een glijmiddel werkt het snelst en meest doeltreffend op korte termijn. Lubrilan kan het probleem doeltreffend en onmiddellijk oplossen, om de kleine problemen in bed te voorkomen en te genieten van een nacht vol liefde!

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.