Veroval Vaginale infectie Zelftest 2 stuks

Snelle zelftest voor het bepalen van de pH waarde van de vagina. Een hoger pH waarde dan 4,5 duid meestal op een vaginale infectie die kan leiden tot vaginale irritatie, droogte, jeuk, onaangename geur en/of vochtafscheiding.

prijs apotheek: € 13,20 -30%
9,24
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Een gezonde vaginale flora heeft een licht zure pH-waarde tussen 3,8 en 4,5. Als de pH-waarde hoger is, kan dit wijzen op een onbalans in de microbiële omgeving in de vagina als gevolg van bacteriën of schimmels. Dit wordt meestal geassocieerd met symptomen zoals afscheiding, visachtige geur, jeuk, branderigheid of droogheid. Met de "Veroval®-zelftest Vaginale infectiepreventie" kunt u snel en veilig uitzoeken of uw vaginale pH-waarde hoger is dan 4,5. Het enige dat u nodig hebt is de zelftest en één minuut van uw tijd.
Deze test heeft een nauwkeurigheid van meer dan 99%, indien de test aantoont dat er een infectie aanwezig is, moet de verdere behandeling met een arts besproken worden.
Vaginale irritatie, droogte, jeuk, onaangename geur en/of vochtafscheiding.
1 Haal de applicator uit de aluminium verpakking.
2 Breng de applicator voorzichtig in de vagina (ongeveer 1-3 cm diep)
3 Duw nu de ingebrachte applicator ongeveer 10 seconden tegen de achterzijde van de schede( richting rectum) om de pH zone goed te bevochtigen.
4 Haal de applicator uit de vagina.
5 Lees het resultaat dadelijk af.
Applicator.
Merk Veroval
Type product Zelftest
Type zelftest Infectietest
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!