085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Zeltrin® Cholesterol Tabletten 180 stuks

Tabletten 180 stuks
59,67 65,79
Op voorraad
59,67
-9%
prijs apotheek: 65,79 Je bespaart: -6,12
Voedingssupplement op basis van fytosterolen en oesterzwam extract in de vorm van tabletten, voor het behoud van normale cholesterol waarden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Zeltrin® Cholesterol is een voedingssupplement met een unieke samenstelling van Pleurotus Ostreatus (Oesterzwam) en fytosterolen en heeft een effect op zowel de endogene als de exogene cholesterol.
 
Zeltrin® Cholesterol is een doeltreffend en veilig voedingssupplement dat kan gebruikt worden in de primaire preventie van hypercholesterolemie. 


Met dubbele werking op de: 

Endogene cholesterol dankzij inhibitie HMG-CoA reductase in de lever door het Oesterzwamextract die het natuurlijke monacoline “Mevinoline” bevat.
Exogene cholesterol dankzij de fytosterolen, die de intestinale cholesterolopname verminderen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Cholesterol.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 tabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per 2 tabletten: Pleurotus Ostreatus (oesterzwam) (0,4% monacoline) 700 mg (2,8 mg), Plantensterolen (fytosterolen) 800 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Zeltrin
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Monacoline, Oesterzwam, Plantensterolen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Zeltrin® Cholesterol

Voedingssupplementen en geneesmiddelen worden in ons lichaam afgebroken door onder andere leverenzymen. Daarom volstaat 1 dosis meestal niet om een blijvend effect te hebben. Sommige antibiotica ( macroliden) remmen de werking van zo'n leverenzym (nl. CYP3A4) af. Als gevolg daarvan, zullen voedingssupplementen en geneesmiddelen die door dit enzym afgebroken worden, minder snel afgebroken worden en dus een langer of heviger effect hebben. Ook rode gist rijst wordt door het CYP3A4-leverenzym afgebroken. 

De kans op ernstige bijwerkingen van rode gist rijst is groter bij mensen boven de 70 jaar. Daarnaast nemen mensen boven de 70 jaar vaak nog andere geneesmiddelen in, die kunnen interageren met rode gist rijst.

Daarom wordt het gebruik van rode gist rijst bij mensen ouder dan 70 jaar afgeraden. Neem contact op met je huisarts als je ouder bent dan 70 jaar en een te hoog cholesterolgehalte hebt.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Zeltrin® Cholesterol