085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Zeltrin® Cholesterol Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
27,61 34,95
Op voorraad
27,61
-22%
prijs apotheek: 34,95 Je bespaart: -7,34
Voedingssupplement op basis van oesterzwam en plantsterolen in de vorm van tabletten. Draagt bij tot behoud van normale cholesterol bloedwaarden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Zeltrin® is een gepatenteerde formule van de nieuwste generatie voor een natuurlijke cholesterolbeheersing, zonder rode gist rijst. Zeltrin® is een innovatief voedingssupplement voor mensen die hun cholesterol effectief onder controle willen houden als onderdeel van een gezonde levensstijl. Bestaat uit de unieke combinatie van fytosterolen uit sojaextract en het natuurlijke statine, monacoline K uit Pleurotus ostreatus (Oesterzwam). Oesterzwam bevat van nature geen Citrinine en heeft een uitstekende tolerantie. *Fytosterolen (plantensterolen/ stanolen) dragen bij tot het behoud van normale cholesterolbloedwaarden. Het gunstig effect wordt bereikt bij een dagelijkse inname van ten minste 800 mg fytosterolen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Verhoogd cholesterol gehalte in het bloed.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 4 tabletten per dag. De dagelijkse dosis kan worden aangepast aan de hand van het effect dat wordt bekomen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet: Gewone oesterzwam: 350 mg met 0,5% monacoline K 1,75mg, Fytosterolen: 200mg, fytosterolen afkomstig van sojaextract. Vulstoffen: Antiklontermiddelen (microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat).bevat geen lactose, gluten of suiker. Vegan.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier-, of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (vb. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of uw apotheker. Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. Patiënten die cholesterolverlagers gebruiken mogen dit enkel onder toezicht van een arts gebruiken. Dit product is niet bedoeld voor mensen die hun bloedcholesterolgehalte niet onder controle moeten houden. Een consumptie van meer dan 3 g toegevoegde plantensterolen / plantenstanolen per dag dient te worden vermeden (fytosterolen).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Zeltrin
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Oesterzwam, Plantensterolen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Cholesterol, Vegetarisch
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Zeltrin® Cholesterol