085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Zeltrin® Forte Tabletten 90 stuks

Tabletten 90 stuks
52,43 58,25
Op voorraad
52,43
-10%
prijs apotheek: 58,25 Je bespaart: -5,82
Voedingssupplement op basis van oesterzwamextract (Pleurotus Ostreatus), in de vorm van tabletten. Aangewezen voor het behoud van een normaal cholesterolgehalte.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Zeltrin® Forte is een voedingssupplement met het natuurlijk monacoline K uit Pleurotus ostreatus (Oesterzwam). Gepatenteerde formule die behoort tot de nieuwste generatie van natuurlijke statines, zonder rode gist rijst.Oesterzwam bevat van nature geen Citrinine en heeft een uitstekende tolerantie.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Cholesterol verlagen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Samenstelling per tablet: Pleurotus ostreatus (Oesterzwam) 750mg met 0,5% monacoline K (3,5mg). Omhulling : (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (magnesiumstearaat). Vegan formule, bevat geen soja, gluten, lactose of suiker.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier-, of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (vb. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of uw apotheker. Buiten het bereik van jonge kinderenHouden. Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Zeltrin
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Oesterzwam
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Cholesterol, Vegetarisch
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Zeltrin® Forte