NewVita natal plus 30comp+30caps Capsules & tabletten 30+30 stuks

Voedingssupplement rijk aan folinezuur en DHA, EPA, in de vorm van tabletten en capsules. Vult tekorten in vitamines en oligoselementen aan tijdens de zwangerschap.

€ 19,95 -10%
17,96
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Vitamines voor tijdens de zwangerschap.
1 tablet en 1 capsule per dag.
Bevat: ascorbinezuur, fumeraat van ijzer, citraat van zink, acetaat van alfa vitamine E, folinezuur, jodide van potassium, cholecalciferol, cyanocobalamine - Vulstoffen: celluluse microcristalline (E460), croscarmellose (E468), colloïdale silicium (E551) - Antiklontermiddel: talk (E553b), olie van waterstofhoudend katoen, stearinaat van magnesium (E470b), stearinezuur (E570) - Omhulsel; hypromellose (E464), cellulose microcristalline (E460) - Kleurstoffen: titaniumdioxyde (E171), karmijn (E120). Capsule: aangepaste en verfijnde visolie (DHA, EPA/DHA) - Omhulsel: gelatine van vis, glycerol. Het product bevat geen gelatine van runderen of varkens, gluten of lactose.
Merk NewVita
Aflevervorm Capsules & tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Zwangerschap
Bevat DHA, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Zwangerschap
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!