Omnibionta Pronatal metafolin + DHA Capsules & tabletten 96+96 stuks

Voedingssupplement met vitaminen,mineralen,foliumzuur, Metafolin in de vorm van tabletten + DHA capsules. Aanbevolen vanaf de 13de week van de zwangerschap tot en met het einde van de borstvoeding voor een optimale bescherming van moeder en kind.

€ 63,90 -10%
57,51
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 2 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Merk Omnibionta
Aflevervorm Capsules & tabletten
Gamma Omnibionta Pronatal
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Zwangerschap
Bevat DHA, Vitamine B9, foliumzuur
Doelgroep Vrouw
Aangewezen bij Zwangerschap
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  15/11/2018
  Snelle levering zeer goed product
  12/11/2018
  zeer goed product, moet slechts één doos in drie maanden nemen. eenvoudig en gemakkelijk
  01/06/2018
  In twee pilletjes zitten alle vitaminen die je nodig hebt van de zwangerschap. Zeker Dha heel nuttig voor de groei van je baby tje. Zeker een aanrader !
  26/04/2018
  Vitaminen aanbevolen door mijn gynaecoloog tijdens mijn zwangerschap. Snelle levering. Zeer interessante prijs in vergelijking met mijn apotheek. Ik beveel deze site aan en zal aanbevelen op deze site.
  08/04/2018
  zeer goed product!
  01/11/2016
  Vitaminen aanbevolen na de bevalling ter vervanging van B-ijzer genomen tijdens de zwangerschap.
  27/01/2016
  Zeer tevreden van dit product. Ook na mijn bevalling voel ik me er goed bij om een algemene vitamine in te nemen. Ik bescherm er op die manier ook mijn baby mee, gezien ik borstvoeding geef. Deze grote verpakking maakt het ook voordeliger in prijs. Zeker als je gedurende een lange periode deze vitaminen wil innemen.
  07/10/2015
  Ideaal voor borstvoeding
  01/10/2015
  Vanaf het moment dat ik zwanger was ben ik Omnibionta Pronatal metafolin + DHA beginnen gebruiken. Daarvoor nam ik enkel foliumzuur omdat het product nogal aan de prijzige kant is als je niet onmiddellijk zwanger raakt... Normaal hoef je deze voedingssupplementen maar vanaf 3 maanden zwangerschap te nemen maar mijn vriendin had goede ervaringen met dit product dus ben ik er ook sneller mee gestart. Als je heel misselijk bent in de eerste 3 maanden neem je beter enkel foliumzuur volgens mijn gynaecoloog omdat de pillen de misselijkheid kunnen versterken. Maar ik had al snel door dat ik best 's middags de vitamines nam in plaats van 's morgens...
  05/03/2015
  Ben heel tevreden van Omnibionta Pronatal Metafolin + Dha. Zeker als je zwanger wilt geraken of zwanger bent,...