Yes or No Zwangerschapstest 1 stuks

Zwangerschapstest.

prijs apotheek: € 10,74 -15%
9,13
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, woensdag geleverd

Zwangerschapstest midstream. Zwanger: ja of nee? De Yes Or No 2 zwangerschapstest kit geeft het resultaat 10 dagen na de bevruchting – in 4 minuten tijd.

Eigenschappen

Testprincipe: Een bevrucht eitje geeft in het prille begin van de zwangerschap een hormoon vrij (hCG) dat verschijnt in de urine. YES OR NO 2 spoort dit hormoon op in de urine. Betrouwbaarheid: De YES OR NO 2 zwangerschapstest heeft een bewezen betrouwbaarheid van meer dan 99 %.
Verwijder de test uit de verpakking.
Schuif de doorzichtige beschermdop over het controlevenster en het afleesvenster. 
Hou de testpunt (opnamestick) gedurende enkele seconden in de urinestraal tot hij volledig doordrenkt is. U kunt de urine ook opvangen in een droog en schoon glas en de opnamestick erin houden tot hij volledig doordrenkt is. 
Duw de doorzichtige beschermdop over de opnamestick en leg de test op een schoon en droog oppervlak met het afleesvenster naar boven. U ziet langzamerhand een lichtroze film verschijnen. 
Het resultaat is af te lezen na 4 minuten. 
Zwanger: in beide vensters verschijnt een roze lijn. 
Niet zwanger: enkel in het controlevenster verschijnt een lijn.
Opmerkingen

Enkele geneesmiddelen ter bevordering van de vruchtbaarheid en/of preparaten op basis van hCG kunnen het resultaat van de test beïnvloeden. Als het resultaat onduidelijk is (lichtroze lijn of test was negatief en er komt geen menstruatie), herhaalt u de test na 3 dagen en gebruikt u ochtendurine. Als u zwanger bent, zullen er duidelijk 2 lijnen verschijnen. Zwanger of niet, in beide gevallen raden wij u aan uw dokter te raadplegen.
Merk ID phar
Type product Zelftest
Type zelftest Zwangerschapstest
Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!